De Yoga Studio Eindhoven

+31 (0) 40 2932999
Hessen Kassel Street 4
5615 SM Eindhoven
Netherlands

De Yoga Studio beschikt over twee ruime yogazalen. De lichte kleuren en de warme inrichting hebben een moderne uitstraling. Daarnaast zorgen kaarslicht, zachte muziek en de verwarmde bamboevloer voor een ontspannen sfeer. In de zalen zijn comfortabele yogamatten en dekentjes aanwezig. Er is een aparte kleedruimte voor dames (yogini’s) en heren (yogi’s) voorzien van douche, toilet en voetenbad. Waardevolle spullen kunnen veilig worden opgeborgen in de gratis lockers op de gang.

Na de les
Wie na de les nog even wil ontspannen, kan in de relaxruimte een geurig kopje thee drinken. Praat hier gerust wat na met medecursisten of blader door de vele magazines. De comfortabele bank en de zitkussens nodigen je uit…

Yogawinkel
In de yogawinkel bij de studio kun je terecht voor al je yogabenodigdheden: van yogamatten tot meditatiekussens, van wierook tot luxe thee, van muziek tot boeken en van moderne yogakleding tot handige yogatassen, voor elke yogi en yogini is er wel iets te vinden. Als lid van de Yoga Studio krijg je ook nog eens 10% korting op alle artikelen. De winkel is geopend na elke les en verder door de week tussen 13.00 en 17.00 uur.

Parkeren
De Yoga Studio is gevestigd aan de Hessen Kasselstraat in Eindhoven (een zijstraat van de Hoogstraat). Voor de studio kun je gratis parkeren. Als deze plaatsen bezet zijn, vind je altijd wel een plekje in de straat om de hoek.

Meet the Teachers

Ruth Lauer-Manenti
Francis van Graafeijland

Events

E.g., 2017-08-19
E.g., 2017-08-19

We did not find upcoming Classes for your selected dates. Please try a different day, or contact this center for more information.


Hessen Kassel Street 4
5615 SM Eindhoven
Netherlands